Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ποιοι είμαστε;


Μαθητές του Α1/2010 στο 5ο Λύκειο Βύρωνα θα γράφουμε εδώ διάφορα. Ομαδικές και ατομικές εργασίες, όταν φοβόμαστε μην ξεχάσουμε το τετράδιο· σκέψεις και ιδέες, ζητήματα που μας αφορούν και μας προβληματίζουν·οτιδήποτε θα θέλαμε να διαβάσουν οι συμμαθητές μας και όχι μόνο. Η όλη υπόθεση θα ξεκινήσει με τις εργασίες μας στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα τον Καβάφη αλλά δεν θα αρκεστούμε σ' αυτό.Καλή αρχή λοιπόν και καλή δύναμη.
Ο αθέατος Απρίλιος

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω ακόμα να χειριστώ το blog ...οπότε αν βάλω την εργασία μου σε λαθος μέρος όποιος ξέρει ας με βοηθήσει .Η εργασία μου ήταν να χρησιμοποιήσω το λογισμικό preceden και να φτιάξω μια χρονογραμμή οριοθετώντας τις χρονολογίες των σπουδαιότερων κατά τη γνώμη μου ποιημάτων του Κ.Π.Καβάφη .Δεν σταμάτησα εκεί ...στη χρονογραμμή αναφέρω και τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή του.
    http://www.preceden.com/timelines/4813-k-%CE%A0-%CE%9A%CE%91%CE%92%CE%91%CE%A6%CE%97%CE%A3
    Δείτε....
    Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω πάνω δεξιά γράφει :Σύνδεση...το πατάς, μετά πατάς το μέιλ μας και τον κωδικό και μπαίνεις. Μετά πατάς : Νέα Ανάρτηση και σου ανοίγει χώρο για να γράψεις. Γράφεις αυτά που θέλεις αλλά για να παραπέμψεις στη χρονογραμμή πατάς " Link" πάνω στην μπάρα και σου ανοίγει ένα παράθυρο και εκεί μέσα γράψεις το λινκ σου. Μετά δημοσιεύεις την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή